Reikhalzend keek ik uit naar de gastblog van Suus. Haar recepten zijn niet alleen zalig, van de foto’s begint mijn maag altijd spontaan te knorren. Vandaag een heerlijk recept van Food Bandits voor glutenvrije en suikervrije pannenkoek uit de oven!
“Mijn naam is Suus en samen met mijn man Johann maken we een foodblog. Ongeveer twee jaar geleden besloten we samen een blog te maken over onze grote passie: eten. Sindsdien delen we lekkere ontbijtjes, taarten en koffie op onze blog. Ook geven wij workshops over foodstyling en en fotografie en ontwikkelen we recepten.”
Recept
Een heerlijk recept voor een geslaagd ontbijt (op bed). Daarbij is het dé manier om fruit te eten. Het fruit zorgt voor de zoetigheid.
Gang | Ontbijt |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 4 porties |
Voorbereidingstijd | 10 min |
---|---|
Bereidingstijd | 40 min |
Totaal | 50 min |
Veel van de recepten op onze blog zijn gluten, lactose en suikervrij. Precies zoals we zelf eten. Soms denken we wel eens aan het delen van avondeten maar toch komen we altijd weer terug op een fijne start van de dag: ontbijt. We vinden het hartstikke leuk om een guest post te maken op deze inspirerende blog. Toen Lianne ons vroeg gingen we ook gelijk aan de slag.
Dit recept is precies zo’n fijn ontbijt wat we graag in het weekend maken. Johann staat vaak als eerste op en begint dan met het bakken van pannenkoeken, wafels of lekkere boekweit pap. Dan snijdt hij wat vers fruit en dat brengt hij samen met de krant op bed. Deze amandelpannenkoek is vooral erg lekker met zoete aardbeien en vers geraspte kokosnoot of wat amandelschilfers. Al ben je een zoete kauw dan maak je dit gerecht af met wat rijstsiroop voor een heel goed begin van je dag.